Kvinde shopper på Black Friday

Har Black Friday taget overhånd i vores samfund?

Black Friday. En af de største shopping dage, hvis ikke den største, i løbet af året og en tid hvor mange mennesker, ser muligheden for at spare store penge, på forskellige former for produkter som de længe har villet købe, men ikke har kunnet forsvare priserne på, eller måske heller ikke have haft råd til. Der findes dog også dem der fornægter Black Friday og synes at hysteriet har taget overhånd. Men har det virkelig taget overhånd eller er Black Friday den oplagte mulighed for at få de ting du har ønsket dig længe, eller de store julegaver til dine børn eller andre familiemedlemmer? Eller det blot en hysterisk ”helligdag” som er opfundet af de store butikker, for at tjene endnu flere penge?

Det er op til den enkelt at mene, men hvis man er en af dem, der mener at Black Friday er kommet for at blive og samtidig gerne vil deltage i festlighederne, så er det en god idé at vide hvad det er man går ind til og hvordan man finder de bedste tilbud, uden at det nødvendigvis bliver hysterisk. Hvis man omvendt afskyr Black Friday, så kan det være en god idé ikke at læse denne artikel til ende, for her vil man blandt andet kunne læse hvordan man finder de gode tilbud, dog på en ordentlig og civiliseret måde.

Gør dit forarbejde

Det kan være fristende at bare kaste sig ud i Black Friday og håbe at man kan finde et godt tilbud. Dette kan selvfølgelig godt være den bedste taktik, hvis man ikke har nogen specifikke produkter man er interesseret i at spare penge på, men blot vil lure rundt og håbe på at man finder det helt rigtige tilbud. Hvis man derimod ved hvad man vil have, så gør dit forarbejde ved at planlægge din dag. Find ud af hvor de sælger det produkt du vil have, skriv ned hvad det koster, så du kan sammenligne besparelsen når du står i butikken og læg herefter en detaljeret plan for, hvilke butikker du vil besøge og i hvilken rækkefølge.

Find tilbud inden dagen går i gang

Ved at besøge hjemmesider som for eksempel https://blackfri.dk/ og læs mere om Black Friday og de forskellige tilbud og rabatter, man som forbruger kan forvente, så kan man også være heldig at opdage nogle af de gode tilbud, inden selve dagen går i gang. Det giver dig en fordel og et forspring, så kan være afgørende for om du får det rigtige produkt med dig hjem.

Scroll to Top