GP Himmerland Rundt 2019

Følg GP Himmerland Rundt på storskærm i Aars

Arrangørerne af ”GP Himmerland Rundt Made in Aars” forsøger med flere nye tiltag til årets udgave af løbet for at gøre det mere publikumsvenligt.

”Vi har fået flyttet terminen fra april til 3. maj, hvilket forhåbentlig vil betyde bedre vejr til arrangementet. Aars Handelsstandsforening er også gået aktivt ind i arrangementet, så butikkerne holder åbent ind til kl. 17.00. Hele Kimbrertorvet vil vi forsøge at lave om til en markedsplads, hvor der vil være forskellige aktiviteter. Man vil også kunne købe mad og drikke, og der vil være noget for folk i alle aldre. Vi starter allerede fra kl. 09.00, hvor man kan købe kaffe og rundstykker, samtidig med at man kan følge indskrivningen af ryttere,” udtaler Annette T. Sørensen, der er koordinator på hele arrangementet.

I år vil der være storskærm på Kimbrertorvet, så man har mulighed for at følge cykelløbet direkte via denne, idet der er indgået en aftale med et produktionsselskab ang. dette. Løbsdirektør Mogens Kristensen fortæller, at løbet vil blive dækket med mindst to motorcykelkameraer plus et par faste kameraer, hvoraf den ene vil være placeret ved målstregen på Himmerlandsgade i Aars.
Mogens Kristensen fortsætter: ”Lige nu forhandler vi med et TV-selskab om at vise løbet direkte på TV, men vi tør ikke spå om udfaldet af disse forhandlinger. I givet fald skal løbet dækkes af yderligere en motorcykel med kamera. Hvis forhandlingerne med TV-selskabet falder til jorden, vil løbet istedet kunne følges direkte på nettet”.

Annette T Sørensen tilføjer: ”Vi håber på, at rigtig mange mennesker vil dukke op langs ruten og i de byer, som feltet kommer igennem. Vi ved bl.a. også, at der planlægges særlige aktiviteter i Farsø og Aalestrup. På den måde vil Vesthimmerland blive vist flot frem for alle dem, der sidder derhjemme og følger løbet, men vi håber naturligvis også på, at mange vil benytte sig af tilbuddet om at følge løbet på Kimbrertorvet i Aars!” 

back to top